2011. június 19., vasárnap

június 19



Újabb és újabb magasságokban szárnyalok, képességeimnek szinte nincs határa!
Ezt a pozíciót a hátsó balettos lábtartással szerintem már 2 éve nem bírtam produkálni, és voála! most sikerült - és a vicc, hogy észre sem vettem. Eszméletlen!
Persze Őrá még mindig neheztelek, habár ő a szeretet és ragaszkodás megható jelének veszi, ha a hasára állva dagasztok elmélyülten, pedig én csak a szuszt akarom mindenáron kiszorítani belőle!

Haj, ha a macskák is beszélni tudnának, nagy meglepetések érnék ez embereket!

2011. június 2., csütörtök

június 02


Jó meleg volt ma is, szerintem kb 10 percig voltam ébren. Vincét semmi sem zavarja, tisztára olyan, mint egy macskagép, ül az ablakban és bámul kifelé mozdulatlanul órákon keresztül.
Kajaügyben semmi változás, éhezés a köbön, a múltkor már kész lettem volna a végsőkig elmenni, de csak a kanapéig jutottam.

Persze gondolkodtam, és végül is arra jutottam, hogy ha pozitívan állok hozzá ehhez az egészhez, akkor be kell lássam a következőket: 1. kicsit gördülékenyebben megy az alsóbb testájaim higiéniai karbantartása 2. legalább a sportolást már nem erőlteti, brrrrr ha visszagondolok arra a szörnyű 3 napra amikor esténként percekig hajkurászott a szobában, jesszus! 3. fel tudok ugrani az ablakba Vincegép mellé

Ja a múltkor mázlim volt, vett szombaton virágot, úgyhogy megint a természet részének deklaráltam magam és sikerült pár virágfejet becsemegézni mielőtt észrevette volna. Van fényképem is erről. Szerintem jól mutatok a sötét háttér előtt és a piros virággal. Kifejezetten jóképű macska vagyok, ez azért tagadhatatlan.