2014. április 25., péntek

Szinkronban tévézünk!

Szinkronban Szomszédolunk! Nekem kifejezetten a kedvenc műsorom, de Vincegép azt mondja, őt idegesíti az Etus, vagyis A Tyúkanyó.

Úgyhogy amikor szegény Etus van a sorozatban, tüntetőleg nem néz oda. Én meg azzal szórakozom, hogy néha megbököm, hogy most jön a tyúkanyó, erre leugrik a kanapéról, és kirohan a konyhába, de persze nem is jön, tihihi

Jut eszembe, én egyszer, mielőtt még itt úrizáltam volna a 8. kerületi luxus ingatlanomban, találkoztam egy igazi tyúkkal, na nem tudom, azzal mit kezdett volna ez az idegbeteg, ha egy vizuálist sem bír elviselni!

2014. április 8., kedd

Egy átverés igaz története

Arra gondoltunk a múltkor a Vincegéppel, illetve, ne túlozzak, én gondoltam rá, mert Vince agy hiányában erre a műveletre nem igazán képes, hogy április elseje alkalmával megvicceljük, és amikor majd holtan esik össze a rémülettől, a reményeink szerint nyitva hagyott ajtón keresztül megszökünk végre!

Azt mondjuk nem gondoltam végig, hogy ha ezt a hülyemacskát is magammal kell vinnem a szökésben, akkor hogyan éljük túl a városi vadont amíg új élelemellátó-egységre teszek szert, mert én csak kiülök a sarokra és ránézek egy emberre, aki a másodperc töredéke alatt belémszeret, mert nekem nem lehet ellenállni, és azonmód felkap, majd hazarohan velem nagy boldogan, hogy ezentúl ő imádhasson, kényeztessen és a bajszom apró rezdülésére teletöltse prémium konzervvel a tálacskámat.

De ha meglátják ezt az idegbeteget mellettem, az őrült, kitágult pupillájával, azonnal ránk hívják a sintért, és mehetünk a rács mögé, ha addig agyon nem csapnak, hogy megállítsák a Vincén szemmel láthatóan tomboló veszettség elharapózását.

Na mindegy, szóval a terv az volt, hogy elsején kis meglepetéssel várjuk haza! A konyhát úgy rendeztük be, mintha az egyik CSI epizódban lennénk, a berendezés felborogatva, az egyik párna kidobva a kosárból, kitépett szőrcsomók művészien elhelyezve a lakásban mindenfelé halálos dulakodást sejtetve.
A fő attrakció meg az lett volna, hogy én a helyéről elhúzott kosárkámban fekszek, de a fejem és a gyönyörűségesen szép testem fele kilóg, mintha a véres küzdelemben alulmaradtam volna! Tihihihi, na ettől tuti elájult volna! Mi megy csak szépen átsétálunk a testén, ki az ajtón és ott se vagyunk.

Így rendeztük be a helyszínt, nagyon profi, igaz?


Ja, és hogy mi történt?? Mindent elpróbáltunk, röhögtünk egy sort, majd szépen elmentünk lepihenni a kanapén.
Mikor felébredtünk, már otthon volt (hogyhogy nem hallottuk???) és a konyhában azon sopánkodott, hogy megint mekkora koszt csináltunk és őrület, hogy mindig térdig jár a macskaszőrben, és blalala...

Na, ez történt.