2012. június 25., hétfő

25 június

Szombaton vendégeink voltak. Reni, meg Mancika, aki egy pudli, régen sokat volt nálunk. Elég jóban voltunk.Megengedtem neki, hogy a kanapén odafeküdjön mellénk, meg még sok mindent, például, hogy a szőnyegeimre ráüljön. Fura volt most ennyi idő után viszontlátni. Vince mondja, hogy ő persze sokkal régebb óta ismeri, mert ő kölyökmacskaként találkozott vele, jókat játszottak, kergetőztek meg minden, de aztán Vince megnőtt és eltávolodtak egymástól. Vincének is vannak sötét foltjai a múltjában, én arra gyanakszom, hogy terrorizálta a kutyát. Mint macska büszkeséggel tölt el ez a gondolat. Na és most újra találkoztak, de mondja Vince, hogy már nem az igazi, a kor az kor, meg persze a fajok közötti kommunikációs különbségek sem áthidalhatóak már olyan könnyen. Készítettünk pár képet a nagy találkozásról.
By the way, Mancika stikkában lepisilte az egyik szőnyeget, szóval lesz miről beszélgetnünk, ha újra be meri tenni a mancsát ide. Jó, jó, én meg reggel lehánytam ugyanazt, de most már szépen kimosott szőnyeget, de hát az én vagyok, nekem Ő mindent megbocsát.





2012. június 22., péntek

21 június

Tegnap akartam már írni, de annyira kitört a kánikula, és a mancsaim teljesen átizzadtak, hogy mára hagytam ezt a feladatot.  Ma hajnalban végre enyhült az időjárás, mert jött egy iszonyú nagy vihar, és akkora villámlás meg égzengés volt, hogy a meleg ellenére Vincével összebújtunk a konyhaasztal alatt, és amikor már nem bírtuk tovább, akkor úgy döntöttünk, hogy Ő is ébredjen már fel és nyugtasson meg bennünket. Ez meg is történt, és hát kb még kétszer az éjszaka folyamán úgy éreztük, hogy ébredjen már fel és nyugtasson meg bennünket, szóval reggel nem nézett ki túl vidáman. De nem sajnáljuk, mert tegnap este elkapott mindkettőnket, túszul ejtett a fürdőben és össze-vissza vizezte a bundánkat, arra való hivatkozással, hogy le kell hűljünk, mert akkora hőség van. Szó mi szó, mintha utána valóban kicsit jobb érzés lett volna, de egy órámba telt, amíg visszamosakodtam a bundám az eredeti formájára! Mikor aludhadtam is volna! Tessék, itt egy pár kép, hogy milyen csúfságot merészelt elkövetni ellenünk! Illetve igazából csak ellenem, mert Vince 2 perc alatt megszáradt, és vidáman trappolt a kecóban a fényes szőrével. Hülye.