2014. május 18., vasárnap

S.O.S !! Életmentés szükséges azonnal!

Valaki segítsen azonnal! Sose volt még ennyire szükség az életmentő külső beavatkozásra!

Az van, hogy már hetek óta bújja a netet és öreg kutyákat keres, mert most az a kattanása, hogy akar egy kutyát, de persze nem valami kis idióta kölyköt, akit mi is be tudnánk terrorizálni, hanem valami öreg szőnyeget, egy olyat, amilyet senki sem akar, és egy menhelyen fog megmurdálni.

Most komolyan, összegyűjtöttem és pontokba szedtem az ellenérveimet, majd pszichopátiás módszerrel nem túl konstruktív vitába bonyolódtunk, mert csak a vállát vonogatta és sóhajtozott, hogy márpedig ő akar egy kutyát!

Egy: mi nem vagyunk elég öregek neki? Fogunk mi is a szőnyegre hugyozni pár év múlva, ha ez hiányzik neki ...

Kettő: percenként sóhajtozik a sok macskaszőr miatt, most kérdem, egy öreg vahúr majd nem fog szőrt hullatni?

Három: a múltkor már csak perceken múlott a Vince élete, pedig csak háromszor keltette fel éjszaka, és reggel 7-kor már idegösszeomláshoz közeli állapotban rontott ki a hálóból, na most akkor kérdem, a csahost majd mikor reggel 6-kor kell levinni pisilni, akkor mi lesz? Na persze erre meg azt mondta, hogy végül is akkor már ígyis-úgyis fent lesz a Vince visítozása miatt ...)

Négy: minket simán itt tud hagyni pár napra, de mit csinál az öregúrral? Erre már tényleg csak a vállát vonogatta, hogy majd megoldja, mint minket is. Na persze, ha a józan ész szava nem hat rá, akkor téphetem itt a racionális érvek húrjait!

Na és most jön a lényeg, már kinézett magának egy ilyen esélytelen vacakot, egy öreg feketét, tök öreg, meg kövér, szóval sehogy sem passzol a csapatunkba, és minden nap megnézi a füstös képét, de még úgy tűnik bent dekkol, senki épeszűnek nem kell. Naná! Ja és külön sérelem, hogy engem a súlyommal basztat minden nap, ennek a dagadéknak a fényképét meg úgy bámulja, mintha agárkutya lenne!

Egyszóval, nincs más lehetőség, mint segélykiáltásunkat az éterbe traszportálni! Fogadja azonnal valaki örökbe ezt a nyomoroncot!
Én próbálom a helyzetet kontroll alatt tartani, kétségbeesve vetem keresztbe magam a laptopon, mikor csak meglátom, hogy megint azon az oldalon bóklászik, és éppen csekkolja a dagi gazdisodási állapotát, de félek, ez már túl kevés!

Free Picur!! Valaki menjen az Illatosra és fogadja örökbe!

Itt a kép és a linkje is!

Most, mindenki induljon!!! Előre is örök hála és millió doromb!

http://ebtelep.hu/allat/2014-1399375772-26-a




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése