2013. június 26., szerda

június 25

Azt a rohadt élet, már pardon my French, de kitört a kánikula, és szenvedünk ezerrel. Egy talpalatnyi hűvös terület sincs a kecóban, és már a fekvés sem esik jól.

Ő meg persze itt aggódik, hogy nehogy felhevűljön a testünk és nehogy aztán szívinfarktust kapjunk mondjuk vacsora közben, ezért megint túszul ejtett a fürdőben és össze-vissza vizezte a bundánkat! Komolyan, a szunyókálás helyett órákat kellett ismételten a szőrzetem helyreállító-munkálatainak szentelnem!

Vincegép persze megint csak ostoba volt, hiába kiabáltam neki a fürdőajtón keresztül, hogy menekülj, a hülye csak ott imbolygott a közelben, aztán meg csak nézett nagyot, amikor ő is be lett rántva a fürdőbe egy kis vizeskedésre.

Amúgy is haragszom rá, mert megtalálta az egyik legjobb helyet a konyhában, ahol a falnak dőlve picit lehet hűsölni, de azért résen leszek, mert nekem így csak a gagyibb falfelületek maradtak és persze nem férek ám rá/ hozzá mindegyikre, szóval a lehetőségeim limitáltabbak mint a hülye és soványabb rövidebb szőrű Vincegépnek.

Tessék, itt van pár kép, hogy demonstráljam, nem a levegőbe kamuzok.

Friss update: a levegő 20fokot süllyedt azóta, a fülem töve is kivan ettől az időtől már. Most hullajtsak szőrt vagy ne hullajtsak?



1 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos:) Nálunk is eléggé fel tud melegedni a lakás nyári kánikulákban, de mikor otthon vagyunk és tényleg nagy a hőség, klímázunk. Ezt Cissy cicánk is nagyon szereti. Mikor nyaralni megyünk minden nap átmegy hozzá egy-egy rokon látogatóba és etetni, de a klímázás ekkor sem maradhat el :)
    Néhány szép képet meg tudtok nézni kis kedvencünkről, ha van kedvetek: http://aquamarineragdolls.com/

    VálaszTörlés