2014. március 7., péntek

Botrány! Szégyen!

Ami nálunk van, az egyszerűen botrányos! Na nem miattam, hanem a hülye Vince miatt! A macskák szégyene és ha tehetném, nyilvánosan, egy nagyszabású sajtótájékoztató keretében határolódnék el a vele való együttéléstől és megszakítanék vele minden fajta életvitelszerű és szőrkapcsolatot.

Jut eszembe, ebben az utóbbiban elég jó úton haladok, mert már egy ideje kiköltöztem a Vince kosarával kertszomszédos alvóskosaramból (Jelzem, nem azért, mert állandóan az enyémbe feküdt bele! Nem, nem! Önszántamból történt! Csak mondom...) és elfoglaltam a konyhaasztal alatti széken lévő összkomfortos piros kockás párnát.

Vince nem ismeri a szégyen fogalmát! Sőt, még élvezi is a megaláztatásokat! Csak azért hozom a dolgot most nyilvánosságra, mert nem akarom, hogy még a végén rólam is azt higgye valaki, hogy ezt velem is meg lehet tenni.

Tessék nézni, hogy miket művel vele és a Vince imádja. Egyértelműen látszanak rajta a korai demencia jelei - mindkettőjükön egyébként!

Azt hiszem, mégiscsak a sajtóhoz fogok fordulni, és a bizonyítékok csatolásával a Macska Magazint fogom felkeresni, hátha tehetnek az ügyben valamit és Vincét elszállítják egy macskaelme-menhelyre.

Na és akkor nyilván megkapom az ő vacsoraadagját is, igaz?



1 megjegyzés: